fbpx

Rajzolj az Angyaloknak! – a Karitáció Alapítvány elviszi neki a leveled

Ön is biztosan ismer olyan gyermeket, akihez nem tud elmenni a Jézuska?A Karitáció Alapítvány Angyalai ezeknek a gyerekeknek az álmait szeretné az idei évben is teljesíteni!
A város első Bohócdoktor Alapítványa ismét életre hívja a Karitáció Angyalai elnevezésű programot. A 2020-as és 2021-es akciónk olyan sikeres volt, hogy  2020-ban pár óra alatt 50 gyermek, míg 2021-ben 100 gyerek karácsonya biztosan szebb lett.

Az idei éveben is legalább 100 gyerek arcára szeretnénk mosolyt, örömöt csalni!

FELHÍVÁS
Gyerekek figyelem! Közeledik a karácsony! Itt az ideje megírni 🖊vagy megrajzolni 🎨 a levelet az Karitáció Alapítvány Angyalkájának!

Kedves Szülők, Küldjenek nekünk egy rövid ismertetőt a családról ( 3-4 mondat) a gyermek nevét, életkorát és hogy Csongrád-Csanád Megyében melyik városban él és persze a gyerek rajzát vagy levelét, ezzel az Ön gyermeke vágya is felkerül a Karitáció Angyalainak ajándéklistájára! A felhívás keretein belül kizárólag az első 50 jelentkező álmát tudjuk valóra váltani.
Jelentkezéseket kizárólag Csongrád-Csanád megyéből tudunk fogadni.

☝️Kívánságokat 2022. november 15. 16:00 óráig várjuk emailben az info@karitacio.hu címre vagy postai úton az alapítvány irodájába 6725 Szeged, Kálvária tér 31.

Amennyiben a Karitáció Angyalai közé szeretne valaki csatlakozni, akkor is várjuk a jelentkezéseket, ennek részleteit itt találja: www.karitacio.hu/karitacio_angyalai_2022

 

A Karitáció Angyali program során összegyűjtött ajándékok beérkezését követően, ünnepi csomagolást kapnak és ezt követően kerülnek átadásra a gyerekeknek.

Együtt csodákra vagyunk képesek! 🥰