fbpx

SZIN-es nyár zárás

A nyár zárása a Karitáció Alapívány számára is a Szegedi Ifjúsági Napok  már évek óta.

Bohócdoktoraink nem csak a kórházakban állnak helyt a gyerekek mellett, hanem a széleskörűen látogatott rendezvényeken is képviseltetik magukat. Mi okból?

A válasz többrétű. A legfontosabb ok, hogy megismertessük magunkat és a  munkánkat. Ehhez kapcsolódóan, hogy tudjunk adni valamit, amit hazavisztek rólunk magatokkal. Ez miért fontos? Ha lehetőségetek lesz segíteni – akár önkéntes munkával egy rendezvényen, akár tárgyi vagy anyagi támogatással, esetleg az adó 1% felajánlással, szeretnénk, ha eszetekbe jutnánk!

Amit pedig mindenki hazavihetett magával a SZIN-ről, az a nyárzáró fesztivál óriási élményén kívül egy kép volt. Mit egy, rögtön három egy szelfi csíkon, ami azóta ott lapul sok szülő tárcájában, fiatal pár és család hűtőjén, irodájában feltűzve vagy keretezve, nap mint nap emlékezteti a nyár élményeire és ezzel az Alapítványra is.

Amiért ez számunkra fontos, az az általunk végzett segítő munka hátterének megteremtése. Ehhez járultatok hozzá a fotócsíkért adott adományotokkal és ebben tudtok minden évben segíteni, ha kapcsolódtok önkéntesként, jöttök fotót készíteni, vagy az adóbevallási időszakban nem felejtetek el rendelkezni az adó 1%-ról. Neked 1 perc, nekünk a további segítség lehetősége.

Nyár, fotók, bohócorrok

A fesztivál és ezzel a Karitáció bohócdoktorainak látogatottsága is rekordokat döntött. Hálásak vagyunk, hogy nálunk készítettétek el a nyári emlékeiteket és megtiszteltetek minket támogatásotokkal!