fbpx

Színezd ki az otthon töltött napjaid – rajzpályázat

A Karitáció Alapítvány – Gyógyító Bohócdoktor csapata rendhagyó módon 5. alkalommal indítja útjára “az ÉN bohócdoktorom” címmel alkotói pályázatát.

A gyermeki kreativitás határtalan, nem szab neki gátat sem bezártság, sem hiányérzet. A rajzpályázat célja, hogy mindenki megalkothassa saját bohócdoktorát: a rajzok szóljanak a vidámságról, a segítségnyújtásról, az egészséges életmódról és arról, hogy a ti fejetekben miként elevenednek meg a Karitáció Alapítvány bohócdoktorai. Mi pedig értékes nyereményekkel fogjuk díjazni a legkreatívabbakat!

Mindazt, ami a gyerekben forog, képekbe foglalja, színekbe, formákba önti, ösztönösen csillapítva ezzel a belső feszültségét vagy épp elmélyítve az örömét. Rajza önterápiás eszköz, de a szakértő szem akár az értelmi és mozgásos funkciók fejlettségére, a pszichés státuszra is következtethet belőle.

Színezd ki az otthon töltött napjaid – rajzpályázat 300.000 forint összdíjazással!

Formai követelmények:
– az alkotói pályázaton grafikával (rajzzal, festéssel) lehet indulni.
– stílusbeli vagy egyéb megkötés nincs
– pályázati anyagok feltöltési határideje: 2020. május 05. (kedd)
– pályázat eredményhirdetése: 2020. május 31. (vasárnap)

Korosztályok:
1. 8 év alatti (óvodás – kisiskolás),
2. 8-15 éves kor közötti (iskolás)

Beküldés elérhetősége:
Az alábbi linkre kattintva tudod elvégezni a feltöltést: PÁLYÁZAT FELTÖLTÉSE. Feltöltéskor fel kell tüntetni a pályázó nevét, életkorát, telefonszámát, iskolája elérhetőségét, a pályamű fantázia nevét.

Díjazás:
A legjobbnak ítélt alkotások készítői értékes díjazásban részesülnek korosztályonként. A legjobb alkotásokból plakát, matrica, kiadvány készül.

  1. 8 év alatti (óvodás – kisiskolás) – 75.000 Ft értékű PC táblagép
  2. 8-15 éves kor közötti (iskolás) – 75.000 Ft értékű PC táblagép
  3. közönségszavazás – Karitáció Alapítvány ajándékcsomag

A közönségszavazás a www.facebook.com/Bohocdoktorok oldalon 2020.05.05-2020.05.31-ig zajlik. A legtöbb interakciót kapott pályamű is 2020. évre elnyeri a Karitáció Alapítvány Bohócdoktor különcímét.

Az alkotások a Rajzpályázat menüpontban és www.facebook.com/Bohocdoktorok felületeken is megjelennek. A beküldő hozzájárul ahhoz, hogy az internetes felületen és a sajtóban a Karitáció Alapítvány a beküldő fotóját és nevét felhasználhatja. Az alkotói pályázat teljes kiírása és az eredménye a www.karitacio.hu hivatalos oldalon érhető el.

Együtt csodákra vagyunk képesek!

1 % kevésnek tűnhet, de a rászoruló családok esetében elegendő arra, hogy megváltoztassa az életüket.
Adó 1% – 19560540-1-06

 

Arra kérünk minden alkotót, hogy a pályaművek feltöltése előtt a megadott módon nevezze el a képet. Ezen folyamat kiemelten fontos az azonosítás miatt, azon alkotók akik ezt nem teszik meg nem vesznek részt a versenyen.