fbpx

Számítanak rá – „Fogadj örökbe egy családot” program

A tartós élelmiszer osztás visszatérő programunk. Egyszerűen azért, mert szükség van rá. Sajnos sokaknak nincs elegendő pénze arra, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű élelmiszert vásároljanak gyermekeik és saját maguk számára.

Van akinek már karácsony előtt elvitték a csomagot a  Karitàció Alapítvány munkatársai, hogy legyen étel az ünnepi asztalon. Ők nem is ábrándozhattak karácsonyi ajándékról, ebben is a Karitáció Angyalainak segítségére voltak utalva.

Mások önerőből megoldották az ünnepeket. Ha ajándékra nem is, ételre futotta. De karácsony után az év elejére sokaknál ürül ki a kamra és a kassza, ilyenkor kérnek segítséget. A hívások és levelek között sok megindító volt.

Tartós élelmiszer osztás

“Fogadj örökbe egy csalàdot” programunkban 2 hónap alatt 10 családnak tudtunk hétköznapi problémáik könnyítésében segítő kezet nyújtani.

Az Alapítvány által összeállított csomag alapvető élelmiszerekkel és tisztálkodási szerekkel segíti a rászorulókat. Úgy került összeállításra a tartós élelmiszer csomag, hogy lehetőleg ne kelljen semmit vásárolni mellé és úgyis lehessen belőle ételt készíteni. Ehhez persze nem árt, ha alapvető dolgokat el tudnak készíteni akikhez a segítség érkezik. Tápláló, változatos, energiában és rostban gazdag ételek hozzávalóit igyekeztek az Alapítvány háziasszonyi rutinnal rendelkező kollégái a dobozba sorakoztatni. A tisztálkodáshoz szükséges alap dolgok is a csomag részét képezik, így reméljük a családoknak akik kapták, átmeneti anyagi tehermentesítést jelent és megadja a lehetőséget, hogy egyenesbe kerüljenek.

Hiszünk abban, hogy együtt csodákra vagyunk képesek!

Minden további támogatást szívesen fogadunk.

Karitáció Alapítvány, Gyógyító Bohócdoktorok |

Karitáció Alapítvány, Gyógyító Bohócdoktorok Adó 1%: 19560540-1-06,

Szla (CIB): 10700062-48244909-51100005,

www.karitacio.hu