fbpx

Több mint 10.000 tábla adomány – Csokoládé gyűjtés Szegeden

Csokoládé gyűjtés Szegeden. Családok, iskolák, cégek, szervezetek, egy szóval kicsik és nagyok közösen több mint 10.000 tábla csokoládét gyűjtöttek összes és tették sikeressé a Karitáció Alapítvány Bohócdoktorainak jótékonysági csokigyűjtését.

Gyógyító Bohócdoktorok - Maci piros orral

2020-as év a rengeteg nehézség ellenére tartogatott örömteli és boldog pillanatokat is az Karitáció Alapítvány számára. A támogatói összefogásnak köszönhetően minden idők legtöbb csokoládéja érkezett be a Gyógyító Bohócdoktorok irodájába december hónapban így idén az elmúlt évek legsikeresebb csokoládé gyűjtés programján vagyunk túl. Még karácsony előtt a csokoládégyűjtő segítő programsorozatnak köszönhetően több ezer kórházban gyógyuló gyermek és rászoruló család számára kézbesítettek a bohócdoktorok csokoládécsomagot és tették ezzel örömtelibbé az ünnepi perceket. Az akció különlegessége az egyedi csokoládékra ragasztott üzenetekben rejlett, melynek köszönhetően a családjuktól elszakítva, magányosan, az otthon melegét nélkülözve ünneplő gyerekek Karácsonya is szebb lett egy-egy „Vigyázz magadra, vagy „Szeretünk” üzenet által. Az adományozókkal közösen éreztettük, hogy nincsenek egyedül és hogy milyen sokan gondolnak rájuk, ezáltal erőt tudtak meríteni, ami segíti őket a nehéz mindennapokban.

Karitáció Alapítvány - Gyógyító Bohócdoktorok és a csokoládé adomány

„Az egész országra kiterjedő összefogást mi sem igazolja jobban, hogy minden idők legtöbb csokoládéja gyűlt össze a Karitáció Alapítvány irodájában. Ezért leírhatatlanul hálásak vagyunk minden adományozónak, hogy a kialakult helyzetben is számíthattunk rájuk. Csokoládé csomagok küldése nem csak az ünnepi időszakra korlátozódik, szeretnék minden hónapban megörvendeztetni a beteg gyermekeket az édességekkel. Várjuk olyan egészségügyi intézmények jelentkezését, ahol gyermekek gyógyulnak vagy lábadoznak betegségükből és szívesen fogadják az édességeket. Elérhetőségeinket a www.karitacio.hu oldalon megtalálják.” – mondta Masa Márton az alapítvány alapítója.

Együtt csodákra vagyunk képesek!

 

Segítségét és támogatását, valamint egész éves figyelmét a gyógyító bohócdoktor csapatunk nagyra értékeli, és hálásan köszöni! Együtt csodákra vagyunk képesek!

Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány
Gyógyító Bohócdoktorok az egészségért, a boldogságért, a gyógyulásért! Bohócdoktorok a betegek gyógyulásáért!
Adószám (adó1% felajánláskor ezt adja meg): 19560540-1-06 az alábbi linkre kattintva ITT.

 

Kérjük támogassa adó 1 százalék felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést!

Adó 1 százalék:

19560540-1-06

Számlaszám (CIB Bank):

10700062-48244909-51100005

Figyelmét, támogatását szeretettel és hálásan köszönjük!