fbpx

Újra gyerekzsivajt hallhattunk a szegedi légiparádén!

Hétvégén, a Szegedi Repülőtéren háromnapos légiparádén nagyszabású programsorozat várta a repülés szerelmeseit. Az eseményen a légi csodák mellett részt vett a Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktor Csapata is.

A koraőszi repülőnapok teljes ideje alatt szeretettel várták a kicsiket és nagyokat a Bohócdoktoranink fergeteges játszóházukban, a Farkasok Arénájában pedig mindenki kedvére sportolhatott.

A péntek délelőtt elsősorban a legkisebbekről szólt. Előzetes regisztráció alapján óvodai és iskolai csoportok vetélkedőjét rendeztük meg, ahol a dokik vezetésével a gyermekek sorversenyeken mérhették össze tudásukat. Több állomáson ügyességi, sport és szórakoztató vetélkedő zajlott, kacagással, mókázással. Ebben az évben az olimpiai játékok széles palettájával ismerkedhettek meg a lurkók.

légiparádén _2

 

légiparádén _3

 

légiparádén _4

 

Vasárnap – az országban egyedülállóan – a jótékonysági alapítványunk a Fogyatékosok Nappali Intézményéből olyan fogyatékkal élő fiatalokat is vendégül látott, akik ezáltal különleges élményekkel gazdagodhattak. A családoknak rengeteg plusz kiadással jár egy speciális nevelési igényű gyermek felnevelése a mindennapokban, ezért nekik ez a kikapcsolódás óriási impulzust jelentett.

légiparádén _1

Köszönjük a Szegedi Közlekedési Kft-nek az együttműködési lehetőséget.