fbpx

VALÓRA VÁLT KARÁCSONYI ÁLMOK

Advent harmadik hétvégéje a segítség legfontosabb összetevőit, a szándékot és a mögötte megbúvó szeretet mutatta meg nekünk. Ezt tapasztalhatta meg az a 112 gyermek és családjuk, akik részt vettek a Karitáció Alapítvány és az NN Biztosító Karitáció Angyalai rendezvényének karácsonyi átadó ünnepségén.

A program olyan gyerekek számára segített karácsonyi ajándék vágyuk megvalósításában, akik enélkül nem biztos, hogy átélhették volna a karácsonyi csodát. Ennek megvalósításában sok, szeretetteljes adományozó működött közre, akik saját karácsonyukon kívül ezeknek a gyermekeknek az ünnepébe is fényt és örömöt vittek.

karácsonyi ajándék a Karitáció Angyalaitól

A családok félszegen érkeztek, a bohócdoktorok lufi figurákkal és játékokkal barátkoztak velük, majd mindenki kakaós-kalácsos uzsonnával oldódott. Végül ajándékkal, csoki, szaloncukor csomagokkal gazdagodva, mosolyokkal, csillogó gyermek szemekkel és hálás szülői tekintetekkel, ölelésekkel búcsúztak.

A program minden résztvevőjének köszönetét tolmácsoljuk. Vágyaik teljesülésével megőrizhették gyermeki hitüket, ami segít abban, hogy ne kelljen idő előtt felnőniük.

Advent harmadik hétvégéje megmutatta, együtt csodákra vagyunk képesek!

A képek kizárólag egy-egy család ajándékozását mutatják meg. További képeket a családok védelme érdekében nem teszünk közzé. Jelen képek felhasználásához nem járulunk hozzá!

Minden további támogatást szívesen fogadunk.

Karitáció Alapítvány, Gyógyító Bohócdoktorok |

Karitáció Alapítvány, Gyógyító Bohócdoktorok Adó 1%: 19560540-1-06,

Szla (CIB): 10700062-48244909-51100005,

www.karitacio.hu