fbpx

Vitamin- és gyümölcsadományozó akció!

A Karitáció Alapítvány önkéntesei az esős hideg őszi napok előtt gondoskodtak a családok vitaminszükségletéről, így hívva fel a figyelmet betegségek megelőzésére és az egészséges életmód fontosságára.

Nemcsak a hideg időjárás miatt, hanem az egészség szempontjából is fontos a kiegyensúlyozott, teljes értékű táplálkozás, amelyben a sok zöldség természetes védőgátat képez a kórokozókkal szemben.

Ezen kívül nélkülözhetetlenek a vitaminban gazdag gyümölcsök, amelyek segítenek felerősíteni az immunrendszert. A vitaminok nagyon fontos szerepet töltenek be szervezetünk működésében, hiszen nélkülük hiányállapotok alakulhatnak ki, amelyek akár betegségek kialakulásához is vezethetnek.

Szeptember 18-án, szombaton Szegeden, a Pósz Jenő utcai játszótéren tömött sorok várták ingyenes vitamin- és gyümölcsadományozó akcióinkat. Az ajándékcsomagba C-vitamin és gyümölcs is került. Senki sem távozott üres kézzel, több mint 300 családot segítettünk az akció keretein belül.

 

A program a Nemzeti Együttműködési Alap Támogatási Program jóvoltából valósult meg. Köszönjük az adományozóknak, hogy hozzájárultak a több száz család védekezőrendszerének erősítéséhez. Minden támogatást, felajánlást, segítséget hálával fogadunk!