fbpx

A KARITÁCIÓ ANGYALAINAK SIKERE

A NN Biztosító bemutatja – Karitáció Angyalai 112 gyermek karácsonyi álmát teljesítették. Köszönjük!

A Karitáció Alapítvány csapata 2020-ban Karitáció Angyalai néven egy új kampányt álmodott meg. A cél, hogy minél több rászoruló gyermek találkozhasson jótét adományozójával, aki valóra váltja számára az elérhetetlent, a karácsonyi ajándékot. A program idén negyedik alkalommal indult útjára. A „LEHETSZ TE IS ANGYAL!” felhívás keretében 1 hét alatt önkéntes adományozóknak köszönhetően több mint 100 gyermek karácsonya válik örömtelibbé, hiszen nekik is lesz ajándékuk az ünnep alkalmával.

Megindító volt látni az Angyalok felé érkező rajzokat, kéréseket. Egyúttal rendkívüli érzés, hogy már a kérésekkel egy időben jelentkeztek az angyali felajánlók, akik segíteni szerették volna őket egy-egy kérés teljesítésével. Sok új támogató mellett, szép számmal akad olyan Angyalunk is, aki a program kezdete óta segít mások karácsonyát is ünneppé varázsolni.

A KAritáció Angyalainak sikere

A kampány sikeres lebonyolításában a kezdetektől fogva hatalmas segítséget jelentett az NN Biztosító aktív részvétele. Immár negyedik éve van lehetőségünk megtapasztalni az általuk nyújtott biztos hátteret. Bízunk benne, hogy a hagyományt jövőre is közösen tudjuk folytatni!

„Nagy örömmel támogatjuk immár negyedik éve a Karitáció Alapítvány ajándékakcióját, hogy idén is több mint 100 család karácsonyát tehessük szebbé. Büszke vagyok rá, hogy az ilyen, bizonytalanságokkal terhelt időszakban is ugyanúgy számíthatnak ránk nem csak ügyfeleink, de a program által segített gyerekek is” – mondta Holló Bence, az NN Biztosító elnök-vezérigazgatója.

Hálásan köszönjük mindenkinek, aki segítette az Angyalok munkáját és hozzájárult a sikeres akcióhoz!

Az elmúlt 4 év során ez a kampány megmutatta, hogy támogatásra szoruló mindig van és megerősítette bennünk a hitet abban, hogy a támogatói oldal is erős és Együtt csodákra vagyunk képesek! 

 

Akik adományozni szeretnének,  azok segítségét megköszönjük, legyen szó pénzügyi adományról, önkéntes munkáról vagy egyéb tárgyi eszközről:

Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány
Gyógyító Bohócdoktorok az egészségért, a boldogságért, a gyógyulásért! Bohócdoktorok a betegek gyógyulásáért!

Bankszámlaszám: CIB Bank 10700062-48244909-51100005

Adószám (adó1% felajánláskor ezt adja meg): 19560540-1-06

Paypal: https://karitacio.hu/ oldalon keresztül

Segítségét és támogatását Szeged első Bohócdoktor alapítványa hálásan köszöni!