fbpx

Bende álma megvalósult!

Bende története szívszorító. A 23 hónapos kisfiú nyitott gerinccel, agykamra-tágulattal, alsóvégtagi petyhüdt bénultsággal, vizelet- és széklettartási nehézséggel született. Az első 4 hónapját a kórházak falai között töltötte, hiszen vér szerinti szülei – a betegsége miatt – lemondtak róla. Bende örökbefogadása után négy nagy- és két kisebb műtéten esett túl. Az anya elmondása szerint Bende rendkívül okos, vidám, érdeklődő kisgyermek.

Az összegyűlt 1.350.000 Forinttal a szülők és Bende álma megvalósult, egy Panthera Bambino kerekesszék büszke tulajdonosai lehetnek napokon belül, ami kiváltja majd a babakocsit. Így megízlelheti a szabadság élményét és érzését a kisfiú.

A család kezét nem engedjük el, figyelemmel kisérjük Bende rehabilitációját és segítünk, ahol csak tudunk. „Döbbenetes számunkra, hogy ilyen rövid időn belül ilyen hatalmas segítséget kaptunk ismeretlen emberektől. Jó érzés tudni, hogy vannak jólelkű emberek, akik ha tudják, kinyújtják a kezüket segítségül.”-mondta Bende anyukája.

Bende álma megvalósult

Hosszú lesz az út a gyógyulás felé, de látva a szülők és a kisfiú mosolyát, akaratát, biztosan nem lesz olyan akadály, melyet nem tudnának együtt legyőzni. Szép fokozatosan elérheti Bende az önálló, teljes értékű életvitelt. Mi nagyon drukkolunk, és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy mielőbb így legyen!

„Önök is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy Alapítványunk a kis Bendéhez hasonlóan más gyermekeknek is támogató kezet nyújtson! Kérem Önöket, hogy ha környezetükben van olyan beteg gyermek, aki hasonló segítségre szorul, vegyék fel velünk a kapcsolatot a www.karitacio.hu oldalon található elérhetőségeink egyikén! Bende álma megvalósult, másnak megvalósulhat!”-mondta Szécsényi Barnabás alapítvány elnöke.

Együtt csodákra vagyunk képesek!

Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány
Gyógyító Bohócdoktorok az egészségért, a boldogságért, a gyógyulásért! Bohócdoktorok a betegek gyógyulásáért!
Kérjük támogassa adó 1 százalék felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést!

Adó 1 százalék: 19560540-1-06 Személyi jövedelemadó bevallásakor kérjük ezt a számot adja meg. Köszönjük!

Számlaszám (CIB Bank): 10700062-48244909-51100005

Figyelmét, támogatását szeretettel és hálásan köszönjük!