fbpx

Bohócdokik ismét bevetésen

A Karitáció Alapítvány bohócdoki különítménye Kecskeméten járt a kórházban fekvő gyermekek és az ott lévő szülők nagy örömére.

A gyerekeknél a közérzeten, a szülőknél pedig az aggodalmon és fáradtságon kell javítani. Nekik ilyenkor gyakran egyszerre kell helytállni a munkahelyen és a család otthon lévő tagjai körül, illetve oltalmazni a kórházban ápolt gyermeküket. Mindenkinek jó, ha a bohócdokik foglalják le és mosolyogtatják meg a gyermeket, mellettük fellélegezhetnek a rendkívül aggódó és leterhelt szülők is.

Bohócdoktorok viziten és a kisbetegek

A csapat rutinos és friss bohócdoktorai együtt vittek lendületet a délutánba és fakasztották derűre a kis betegeket és hozzátartozójukat. Volt ott közös éneklés, egy állatkertnyi állat elevenedett meg a közös szórakoztatásban, melyeket aztán lufiból meg is hajtogattak. Ez aztán a finommotoros fejlesztés!

Bohócdoktoraink a figyelem elterelés nagymesterei. Tuci bohóc a legrutinosabb a csapatban, nincs az a gyermek akivel ne találná meg hip-hopp a közös hangot. Csicsi bohóc zsebei pedig mindig tele vannak lufival, mire Te kimondod, Ő meghajtogatja amit szeretnél. Ildikótól mindenki kapott bátorság plüsst, hogy a vizit után se maradjanak magukra a kisbetegek. Monca a bohócorrot, Évi pedig a csokoládét osztotta szorgosan, mindenki nagy örömére.

Minden ügyes gyermek megkapta a bohócdoktori recepten szereplő csokoládéját, majd bohócorros puszival búcsúztak a jókedv doktorai, akik tudják „Együtt csodákra vagyunk képesek!”

Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány
Gyógyító Bohócdoktorok az egészségért, a boldogságért, a gyógyulásért! Bohócdoktorok a betegek gyógyulásáért!
Adószám (adó1% felajánláskor ezt adja meg): 19560540-1-06

Segítségét és támogatását Szeged első Bohócdoktor alapítványa hálásan köszöni!