fbpx

Bohócdoktor vizit Szentesen

Bohócdoktoraink felöltötték a köpenyüket, melynek szuperereje, hogy mosolyra bír. Ismét kórházban jártak, hogy egy vizit alkalmával minél több kisgyermek figyelmét tudják elterelni, kedélyüket a vidámság és a csokoládé erejével javítani.

Bohócdoktori vizit

Szentesen már várták a bohócokat, akik között ismét volt bohócdoktor a frissen vizsgázottak közül. Ők sok időt és energiát fektettek abba, hogy megtanulják, hogyan legyenek jó segítők a vizit alkalmával. Éppúgy volt pszichológia előadásuk, ahogyan a verselést, mondókázást is újratanulták. Az első vizit lelkesedésével hajtogatták a lufit. Figyeltek kicsire és nagy gyermekre és mókáztak.

Ilyenkor a kötések, gipszek láthatatlanná válnak. Csak tekintetek vannak és ha kikerekednek és mosolyogni kezdenek a szemek, akkor tudható, hogy megtörtént a varázslat. Sikerült kicsit megfelejtkezni az okról ami a kórházban tart. Az igazi elismerés az, ha hallják a bohócdoktor kedvenc hangját, a kis kuncogást, a nagy nevetést és a megkönnyebbült szülői sóhajt.

Az orvosok és ápolók is örülnek, hiszen mindenki tudja, hogy a jókedvben hamarabb telik és rövidebb is a gyógyulási idő. Ez a közös hit és törekvés alkotta vezérelvünket, mely szerint  „Együtt csodákra vagyunk képesek!”