fbpx

CSALÁDI MOZIDÉLELŐTT A KARITÁCIÓVAL

📽️ Kígyózó sor, teli aula, vidám családok. Így indult nagypénteken a Karitáció Alapítvány immár hagyományos családi mozidélelőtt matinéja.

🔗 A vetítésre jól tanuló, vagy rászoruló gyermekek és családjaik kaptak meghívást. Nem titkolt célunk, hogy ezzel is erősítsük a családi kötelékeket melyet a dolgos hétköznapok megtépáznak.
🍿 Meg is telt a mozi kíváncsi és izgatott gyermekekkel és gyermekeik örömében osztozni tudó, ráérő szülőkkel a munka és tanítási szünetnek hála’.
Családi mozidélelőtt a Karitációval
A mozidélelőtt életrehívásában minden évben élményfelelős partnerünk a Belvárosi Mozi. Ők és a Karitáció Alapítvány önkéntesei és bohócdoktorai minden évben lelkesen várják a mozit megtöltő gyermek és család hadat a programra.
🔴 Vetítés előtt bohócorrot és csokoládét kaptak az érkezők, valamint a lufi állatokat is hajtogattak a szorgos bohócdoki kezek a gyerekeknek.
🎙️ Húsvéti versmondásra is sor került, ahogy megtelt a nézőtér a közönséggel. A bátor verselők egy-egy horgolt figurát kaptak produkciójuk elismeréseként.
🍫 Az idei filmválasztás stílszerűen illeszkedett a bohócdoktorokhoz, hiszen a Wonka című filmet lehetett megnézni, ahol a fiatal csokikészítő Willy Wonka csokifalatról -falatra váltja meg a világot, ahogy a bohócdokik is kórházi látogatásaik alkalmával.
A 2023. évi húsvéti mozidélelőttről  ITT olvashatsz.
❤️‍🩹 Ha Velünk tartanál ebben a világmegváltó cselekedetben, adó 1%-oddal sokat tehetsz!
Adószámunk: 19560540-1-06
Köszönjük!
📸 Béla Tokody
🎙️ Tálas Péter Csongor