fbpx

Egy tábla csokival a beteg gyerekekért!

Csokigyűjtés a beteg gyerekekért kampány LEZÁRULT (2020. november 12. – december 15.) Ha lemaradtál ne aggódj 2021-ben újabb csokigyűjtés indul.

Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktorai elviszik az ünnepet a kórházba! Az idei évben is egy–egy tábla csokival lehet támogatni a Karitáció Alapítvány bohócdoktorainak gyógyítást segítő tevékenységét! Az alapítvány idén is több száz gyermek karácsonyi ünnepét szeretné boldoggá tenni azzal, hogy a kórházban fekvő gyerekeknek ajándékoz csokoládét. A családjuktól elszakítva, magányosan, az otthon melegét nélkülözve ünneplő gyerekek karácsonya is szebbé válhat. A csoki mellé küldj egy szép üzenetet, egy rajzot, egy verset, melyet eljuttatunk a korházakba. Az üzenet, jókívánság sokat jelent azoknak a bent fekvőknek, akik hónapokon át küzdenek gyógyulásukért. Közösen éreztetjük, hogy nincsenek egyedül, és hogy milyen sokan gondolnak rájuk, ezáltal erőt tudnak meríteni, ami segíti őket a nehéz mindennapokban.

A csokigyűjtés a beteg gyerekekért kampány során kiemelten fontos a szavatosság: a gyerekek egészsége érdekében kérjük, hogy a csokigyűjtésbe csak olyan édességet adományozz, amely legalább 3 hónap szavatossággal rendelkezik!

Karitáció Alapítvány - Gyógyító Bohócdoktorok és a csokoládé adomány

Adomány leadás:

  • Az adományokat 2020. december 15-ig fogadják a bohócdoktorok a Karitáció Alapítvány irodájában.
  • Cím: 6725 Szeged, Kálvária tér 31. (Erre a postacímre távolról is küldhető csokoládé!)
  • Telefonszám: +36-30-6822044
  • Nyitvatartás: Kedd-Szerda-Csütörtök: 9:00-15:00
  • javasolt feladási formák: Magyar Posta, GLS, DPD, UPS

További gyűjtőpontokat keresünk!

Boltosokat, pedagógusokat, cégeket keresünk, akik az ott helyben az összegyűjtött táblás csokikat gyűjtőpontként a központba segítenek juttatni. Kérjük őket, hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot! Hálásan köszönjük!

Telefonos információ (munkanapokon, munkaidőben): +36-30-6822044

Visszajelzéseket várjuk gyűjtőpontok lehetősége ügyében: info@karitacio.hu

Csatlakozott gyűjtőpontok listája:

https://karitacio.hu/egy-tabla-csoki-…eteg-gyerekekert/ oldalon lehet megismerni!

Adománygyűjtő akció eredményét ide kattintva tekintheti meg: 2020

 

SEGÍTS TE IS 1 TÁBLA CSOKIVAL – CSOKIGYŰJTÉS !

Segítségét és támogatását, valamint egész éves figyelmét a gyógyító bohócdoktor csapatunk nagyra értékeli, és hálásan köszöni! Együtt csodákra vagyunk képesek!

Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány
Kérjük támogassa adó 1 százalék felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést! Gyógyító Bohócdoktorok az egészségért, a boldogságért, a gyógyulásért! Bohócdoktorok a betegek gyógyulásáért!
Adószám (adó1% felajánláskor ezt adja meg): 19560540-1-06
Számlaszám (CIB Bank): 10700062-48244909-51100005