fbpx

Rajzolj az Angyaloknak!

Van, ahová még a Jézuska sem jár. Ezen gyerekek karácsonyi álmát szeretné a Karitáció Alapítvány valóra váltani az idei évben is, ha írnak, vagy rajzolnak az Angyaloknak.

Nekik szól felhívásunk „Rajzolj az Angyaloknak!”

A Karitáció Angyalai elnevezésű program az idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre. Az elmúlt három karácsony során ennek köszönhetően, több mint 300 gyermek kapott ajándékot. Nagyon boldog pillanatokat szereztek az Angyalok, cserébe Ők is sok érzelmes és meghatott pillanattal gazdagodtak az ajándék átadások során. A vágyott focilabda, társas, Lego, plüss, vagy festő készlet, nagyobbaknál egy menő póló, pulóver vagy a legpuhább takaró, piciknél a készségfejlesztő játékok tényleg a karácsony csodáját tükrözték a szemekben. Az évszámokra kattintva megnézheted az elmúlt évek karácsonyának cikkeit: 2020,  2021, 2022

Az idei, 2023-as évben is legalább 100 gyerek számára szeretnénk a karácsonyi csodát elhozni!

Ha ismersz olyan gyermeket, akinek segítségre van szüksége abban, hogy a karácsonyfa alá egy ajándék is kerüljön, hozzájuk szólunk.

FELHÍVÁS

Gyerekek figyelem! Közeledik a karácsony! Rajzolj az angyaloknak, vagyis itt az ideje megírni vagy megrajzolni leveleteket a Karitáció Alapítvány Angyalkájának!

Rajzolj az Angyaloknak! képes felhívás

Kedves Szülők, küldjenek nekünk egy rövid bemutatkozást a családról ( 3-4 mondatban) a gyermek nevét, életkorát és hogy Csongrád-Csanád megye melyik városban él és persze a gyerek rajzát vagy levelét. A gyermekek vágyai felkerülnek a Karitáció Angyalainak ajándék listájára.  A felhívás keretein belül az első 100 jelentkező álmát tudjuk valóra váltani.

Jelentkezéseket kizárólag Csongrád-Csanád megyéből tudunk fogadni.

Kívánságokat 2023. november 15. 16:00 óráig várjuk emailben az info@karitacio.hu címre vagy postai úton az alapítvány irodájába 6725 Szeged, Kálvária tér 31.

A Karitáció Angyalai program során összegyűjtött ajándékok a beérkezést követően ünnepi csomagolást kapnak és ezután kerülnek átadásra a gyerekeknek, a tavalyi évhez hasonlóan az IH-ban.

Együtt csodákra vagyunk képesek!